תינוק קטן עם עין גדולה ועין קטנה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/04/2022 | 23:40 | מאת: מיכל

שלום ד"ר. בני בן חמישה חודשים, שמנו לב שיש לו עין (שמאל) גדולה ועין (ימין) קטנה בפער. האם זהו דבר שאמור להדאיג אותנו? האם יש עניין ללכת לבדיקה איתו? תודה

שלום. לא ברור לי אם עין גדולה משמעה עין בולטת/אישון גדול יותר/ קרנית (כל החלק הצבעוני הקדמי) גדול יותר. בכל מקרה- כל דבר כזה מצדיק בירור בהקדם- ממליצה לפנות לרופא עיניים זמין לכם/ להתייעץ ברופא הילדים ולפי הצורך לפנות למיון כדי לזרז את האבחון והטיפול.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה