כתם על הקרנית בעין של ילד

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/04/2022 | 10:58 | מאת: ענבר

שלום, הבחנתי בכתם, מעין בועה קטנה, בעין של הבן שלי, בן שנתיים וחצי. הכתם נמצא במפגש בין הקרנית (הצבע של העין) לבין הלבן של העין ולא הבחנתי בו בעבר, מצד שני ניתן לראות אותו רק כאשר מרימים את העפעף לכן אני לא יודעת לומר כמה זמן זה נמצא שם. https://files.fm/f/2754sx84b אין אדמומיות בעין והילד לא מבחין בכך או מתלונן על כאב כלשהו. היינו אצל רופאת משפחה, מיון ילדים וגם רופא עיניים ואף אחד מהם לא ידע להגיד מה זה (מלבד שזה כנראה לא מסוכן). רופא העיניים הפנה אותנו למומחה קרנית אבל בינתיים רציתי להבין במה מדובר והאם זה משהו חמור. אודה לעזרתכם.

שלום. לצערי הקובץ לא נפתח ולא ניתן לראות את התמונה. אני מציעה גם כן לפנות למומחה.ית קרנית.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה