דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/02/2022 | 19:02 | מאת:

מבוגר, במידה והיה באבחון וטיפול אורתופטי ללא הנחייה מפורשת מרופא ולאחר מכן ילך לרופא ויוצע ניתוח, האם צריך שוב ללכת לאורתופטיסט לפני? או שמסתמכים על מה שנבדק קודם?

לצערי השאלה לא ברורה לי. בהנחה שהשאלה היא לגבי ניתוח תיקון פזילה- הניתוח מתבסס על מדידות. יש רופאים שמבצעים את המדידות בעצמם ויש כאלו שמסתמכים על מדידות של אורתופטיסט.ית. מה שחשוב זה שיהיו מדידות עדכניות ואמינות שמקובלות על הרופא.ה המנתח.ת.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה