מבט לצדדים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/02/2004 | 00:36 | מאת: אמא חדשה ומודאגת

ד"ר שלום רב, בני בן 8.5 שבועות, ופעמים רבות כאשר מרימים אותו ומדברים אליו, עיניו פונות לצדדים. אמנם יש שינוי מהשבועות הראשונים בהם נראה היה שהוא מתחמק מלהישיר מבט אל הדובר. היום, הוא מסתכל לכיוון עיני הדובר במשך מס' שניות אך יתכן שמיד אח"כ או לפני שננסה למקד את מבטו בנו - הוא יסתכל הצידה... האם מדובר בתופעה נורמלית?האם יש סיבה לחשוש? רופאת הילדים בקופ"ח בדקה לו מעקב אחר חפץ וטענה שעדיין מעט קשה לו אך הוא הצליח לעקוב...אודה לתשובתך

18/02/2004 | 21:19 | מאת: ד"ר דורון נוימן

שלום, נראה לי סביר במסגרת התפתחות הראיה ויכולת ההתמקדות בשבועות הראשונים לחיים. אם יש לך ספק הכי פשוט שיעבור בדיקת עיניים מלאה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה