בדיקת נרחבת אישונים...

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/02/2022 | 17:46 | מאת: אמא חרדית

שלום הבת של בת שלוש עברה היום בדיקת עיניים עם טיפות הרחבת אישונים בשעה 10:30 קיבלה הטיפות הבדיקה ברוך השם תקינה כאשר יצאנו החוצה בדרך לאוטו לא חשפתי אותה לשמש הלכנו הביתה .0והיא הייתה בתול הבית . ובשעה 15:00 הלכנו טיול בטבע קניתי לה כובע כלומר אחרי ארבע שעות וחצי הבת חזרה חיונית ולא הראתה קושי ראיה אבל אני אמא חרדתית האם השמש יכולה לגרום לה נזק בגלל יצאנו לטבע לא הייתה שמש חזקה והיא תמיד הייתה עם כובע וגם התכוונתי שתהיה במוקם צלול אבל לפעמים הייתה שמש אבל היא עם כבע הרופא עיניים אמר שזה לא גורמה נזק אבל היא תהיה עם אי נחות כמה שעות אחרי הבדיקה האם יגרום נזק כלשהו מפחדת

לא סביר שנגרם נזק. לרוב ילדים עם אישונים מורחבים הם מסנוורים ולכן עוצמים או מכווצים עיניים כדי להמנע מאור חזק בעיניים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה