ניתוח פזילה מבוגרים - עלות ואחרים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/12/2021 | 20:36 | מאת: אברהם

אשמח לדעת מה עלות מקסימלית של ניתוח פזילה למבוגרים כיום. והאם ההבדל במחיר משמעותי בין ניתוח בבית חולים פרטי לציבורי ולטובת מי. האם חוות דעת של רופא עיניים כללי מספיקה לביטוח מושלם או חברות הביטוח על מנת לקבוע שהצורך בניתוח הינו רפואי. תודה רבה על התשובות.

ניתוח במערכת הציבורית מסובסד על ידי קופת החולים כמעט במלואו. ניתוחים פרטיים-יש לפנות לרופא.ה מנתח.ת באופן עצמאי לקבלת פרטים לגבי עלויות והסדר עם חברת הביטוח/ ביטוח מושלם.

28/12/2021 | 14:34 | מאת: שם

תמיד ניתוח מסובסד? גם אם הפזילה של מבוגר עם עין עצלה בזוויות קטנות ולא נראית?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה