נבוס בקשתית לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/11/2021 | 23:46 | מאת: עדינה

ד׳ר דפנה שלום בהמשך להמלצתך היינו בבדיקת רופא עיניים ילדים בקופת חולים. תינוקת בת חודשיים עם נבוס (חום) בקשתית כחולה בשעה 7-8 המלצת הרופא לבצע מעקב בעוד 6 חודשים וכן לבצע בדיקה עם הרחבת אישונים בגיל שנה מעבר לכך אין עוד המלצות או הפניות. אני מאוד מאוד לחוצה ואף בפאניקה האם יש צורך בבדיקות נוספות בשלב זה לדעתך האם יש צורך בחוות דעת נוספת בשלב זה אשמח להגיע אלייך (אין לי בעיה להגיע לכל מקום בארץ לחוות דעת פרטית). האם תוכלי לשפוך אור על המקרה מהמעט שכתבתי, כמה זה שכיח, מה קורה במצב שצבע העיניים מתחלף לחום למשל.

איני יכולה לחוות דעה לגבי בדיקה שלא עשיתי. חשוב להשלים בדיקה בהרחבת אישונים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה