תינוקת עם כתם בקשתית העין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/11/2021 | 15:03 | מאת: עדינה

שלום רב תינוקת בת חודש עם כתם חום קטן בשעה שבע בקשתית העין, קראתי קצת ברשת ואני בפאניקה. לאיזה רופא עליי לפנות? רופא עיניים לילדים בקופח? מדובר בתינוקת עם צבע עיניים כחול אפור, אם צבע העיניים יתחלף לחום מה עולה בגורל הכתם? יבלוט יותר או יעלם? האם בכלל יש סיכוי שיעלם? תודה רבה מאמא חרדה

שלום. כדאי להיבדק- אפשר רופא.ת עיניים בקופ"ח ולפי הצורך תופנו הלאה. לרוב מדובר בפיגמנט בלבד -אבל בלי בדיקה אני לא יכולה להעריך ולחוות דיעה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה