דלקת אלרגית בעין ללא הטבה עם טיפות אופטילסט לכל החיים היתכן

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/11/2021 | 20:01 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 29 יש לי דלקת אלרגית לחמית בעין ללא הטבה כבר לפני שנתיים האלרגיה לא עובר לי בכלל... היום הייתי אצל רופא עיניים קרנית שנתן לי אופטילסט לכל החיים האם יש כזה דבר שאלרגיה יכול להיות כתואה מי קטרקט שלא טופל היה לי כתוב באחד המאמרים באופטומטריה שבעיה של אלרגיה בעין יכול להגיע מי בעיה בעדשת העיו שלא נותח האם זה יכול להיות כזה דבר??? אשמח מאוד לדעת תודה רבה

שלום. אין קשר בין אלרגיה לקטרקט. אופטילסט היא תרופה מצויינת - אני בהחלט מקווה שלא תזדקקי לה לכל החיים. בכל מרקה- אם עדיין יש דלקת ממליצה לאור גילך לפנות למומחה מקטע קדמי/קרנית כפי שעשית.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה