אשמח לדעת מה הפתרון בגלל הבעיה של אוקלופלסטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/10/2021 | 22:43 | מאת: לוברבום

שלום וברכה ערב טוב לפני שבועיים הייתי במרפאת אוקולופלסטיקה האם מצריך ייעוץ אמיתי של רופא עיניים מנהל יחידת אוקלופלסטיקה או שאפשר ללכת האלה לקנות משקפייפ ואז הצניחה גם יסתדר תודה רבה שלום וברכה ערב טוב אני בת 28 הייתי פגית כשהייתי קטנה ויש לי גם קוצר ראיה גבוה מי אז שאני בחורה צעירה יש לי עין אחת יותר קטנה מי השניה גם במבנה וגם בעפעף העליון הייתי בעבר במרפאת נוירואופתלמולוגיה אצל דוקטור ניב לוי שרצה לעשות בירור על בעיה של פוביאות קטנות שיכול להגיע מי לבקות בסוף אחרי שעשו בדיקות דם ראו שזה לא קשור אבל אני בכל אופן לא היתי שקטה בגלל שכש עשיתי צילום שיניים ראיתי עין אחת מאוד קטנה מי השניה אחרי שהייתי לפני שבועיים במרפאת עיניים פלסטיקה באיכילוב כתבו לי את זה אשמח לדעת אם עדיף להימנע מי עוד התייעצות או כן ללכת לרופא מומחה מנהל אוקולופלסטיקה באיכילוב תודה רבה לוברבום גולדה פרידא 203239595 בבדיקה היום ח" ר כמפורט שלילי RAPD תנועות העיניים תקינות ללא הגבלה מ"מ מימין ומשמאל MRD 1 4 תקין בשתי העיניים סביב 13 ממ LF מנח הליד קריז תקין. בשתי העיניים תגובה פפילרית בהיפוך העפעף,ללא מסה, לחמית קטטיה, קרנית שקופה. דסקות במאה תקין שליליים. COGAN TWITCH ן FATIGE TEST

לצערי אני לא מבינה מה הממצאים ומה השאלה. חשוב לציין שבפורום כזה אין אפשרות לתת יעוצים מפורטים על מקרים ספציפים אלא הכוונה והסברים כלליים בלבד- הפורום עוסק ברפואת עיניים ילדים ופזילה ולא באוקולופלסטיקה. כיוון שאת כבר נמצאת בטיפול אצל מומחים בתחומים שונים- אנא התייעצי בהם.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה