האם מצריך פתרון או יכול להיות גם התייחסות למצב...

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

26/10/2021 | 17:41 | מאת: לוברבום

שלום וברכה ערב טוב אני בת 28 יש לי בעיה של קוצר ראיה גבוה וחורים ברשתית מי פגות עין ימין לא עשו כלום לרשתית לכן זה התפתח לבעיה של ראש עצב הראיה נהיה קעור בעצב הראיה אבל הלחץ תוך עיני ברוך השם מאוזן ויש לי שאלה האם במצב שיש קעור משמעותי יכול להיות קשור לאחד מי ה3 דברים שאני אומרת לכם פה??? האם היא יכולה להיות בגלל התקדמות מי קרנית דקה לקרטקונוס ??? האם היא יכולה להיות השפעה של נשימה לא טובה במשך היום בגלל בעיה של סטית מחיצת האף שהמחיצה הולכת עקומה וזה מצריך ניתוח ליישור ובגלל שלא מגיע מספיק דם למח נהיה בעיה של קעור??? האם היא יכולה להיות קשור לקוצר ראיה גבוה או גלגל העין ארוכה??? אשמח לדעת ואם יש על זה מחקר באיזה מקום תודה רבה ומה יכול להיות ההשלכות של פיפלות בעפעף העליון ב2 העיניים ואם זה יכול להביא שריטה בקרנית מי הפיפלות בעפעף העליון ומה יכול לקרות כשזה לא מטופל נכון?? תודה רבה ולילה טוב

שלום. שאלת הרבה שאלות ואני לא בטוחה שאני מבינה. כעקרון- קוצר ראיה גבוה עם חרירים ברשתית מחייב מעקב מסודר וכן קיעורים גבוהים. אין קשר בין נשימה לקיעורים. אם יש בעיה של קרנית דקה- כדאי גם להיבדק ע"י מומחה קרנית לאחר השלמת מיפוי קרנית. לגבי הפפילות- כדאי שרופא.ה מומחה.יתיראה ויתרשם.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה