מה אני יכולה לעשות כדי להציל את המצב הנוכחי ועכשיו

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/10/2021 | 18:13 | מאת: לוברבום

שלום וברכה צהריים טובים אני בת 28 בעבר היה לי פזילה מי קרוב מי גיל צעיר שלא טופל ולפני 3 שנים התחלתי להרגיש כפל ראיה מי אז אני כל הזמן עם פריזמות במשקפיים שנה שעברה עשו לי בדיקת ראיה עם פריזמות חזקות שהמספר לא התאים ולכן התדרדר לי הראיה וגם החוסר מיקוד עד ש... כבר הרגשתי שאני כבר לא יכולה להתמקד יותר אפילו לרחוק הבעיה היא במשקפיים העכשוויים שלא רק עשו לי מספר לא נכון אלא גם ההתמקדות לקרוב נהיה יותר גרוע אפילו כשאני רוצה להתמקד במשהו לראות ברחוב שזה כבר כן לרחוק אני לא יכולה אני פשוט אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות האם יש פתרון?? האם יש משהו שיכול להציל את חיי לשנים ארוכות?? נסיתי לשאול לרופא עיניים שעובד אצלכם (אני לא רוצה להגיד את השם שלו בגלל שהוא עדיין עובד אצלכם בבית חולים ובגלל שאני חרדית אני לא יודעת אם מותר לי להגיד את השם שלו לכן אני לא אומרת...) אם אני יכולה לקחת משהו טבעי שיכול לעזור לקטרקט שיש לי ובגללו אני צריכה כבר כמה חודשים משקפיים חדשים ונמנעת מי לעשות את זה הוא אמר לי שזה לא יעזור לי לראיה אני לא יודעת איפה היה האחריות שלו אז??? אני לא יודעת אם היה יכול למחול לעצמו אם היה יודע באיזה מצב חוסר תפקוד בעין יכול להגיע??? אשמח לדעת מה אפשר לעשות כאן ועכשיו כדי להציל את המצב רק לבינתיים עד שיעשו באמת ניתוח קטרקט (והלוואי שלא...) תודה רבה ויום טוב

לצערי את מתארת מצב מורכב וחסר הרבה מידע ולא אוכל לסייע מעבר למה שיעצתי בעבר. רק מי שבודק אותך כראוי יוכל להמליץ . בכל מקרה אין פתרונות טבעיים ידועים לקטרקט.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה