שקיות מתחת לעיניים תינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/10/2021 | 22:10 | מאת: שירה

שלום לבני בן ה 8 חודשים יש שקיות מתחת לעיניים מאז שנולד. כשהוא קם מהשינה יש לו שקיות מאוד נפוחות בשאר היום הנפיחות פחות משמעותית אבל עדיין בולטת מאוד. אציין שגם לי יש שקיות לא קטנות מתחת לעיניים, אבל אני בת 30 פלוס. השאלה היא האם יכול להיות שזה גנטי? מעבר לנפיחות מתחת לעיניים אין לו בצקות בגוף. תודה

לרוב מדובר במבנה. כדאי לגשת להערכת רופא הילדים. אם יש החמרה- נפיחות מתגברת, האיזור נוקשה, שינוי צבע העור יש להיבדק בהקדם.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה