מיקוד ראייה בילד בן 10

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/10/2021 | 23:29 | מאת: דן

שלום דר פניתי אלייך לפני כחודש בערך בנושא בירור פזילה החוצה בילד בן 10. לאחרונה שמנו לב לדבר נוסף- כשהוא מביט ישר לעברנו זה נראה כאילו שתי העיניים מוסטות קצת הצידה, כאילו לא ממוקדות. האם ייתכן שזה מעיד על החמרה כלשהי של בעיה קיימת שדורש ביקור דחוף אצל הרופא?

שלום. לא כל כך ברור לי למה הכוונה- מציעה להיבדק אצל רופא.ת עיניים.

10/10/2021 | 06:51 | מאת: דן

קבענו תןר לרופא עיניים. לגבי הבעיה- זה כאילו שאת מנהלת שיחה עם מישהו אבל במקום שהמישהו הזה יסתכל ישר אלייך בזמן שהוא מדבר הוא מסתכל קצת הצידה. זה בעיה של מיקוד ראייה?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה