אודם בלבן העין ילדה בת 3 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/08/2021 | 16:52 | מאת: לימור

שלום, ילדה בת 3 וחצי, אודם בקצה הלבן בתוך העין, מצורף התמונה, כבר 3 שבועות, ללא כאב או גירוד או הפרשה, ממה זה יכול להיות? קיבלנו מרופא משפחה טיפות אופטילסט, אמרה אם תוך יומיים אין שיפור לפנות לרופא עיניים. הרוקח אמר שמותר טיפות אילו רק מגיל 4, האם כדאי לטפטף אופטילסט פעמיים ביום, היא עדיין לא בת 4, ומה הסיבה לאודם? והאם צריך טיפות אנטיביוטיות?

לא הצלחתי לראות את התמונה. כעקרון אפשר להשתמש באופטילסט גם בגיל 3 וחצי. זהו טיפול יעיל לאודם על רקע אלרגי. כדי לדעת אם יש כאן מקור אלרגי או משהו אחר- הילדה צריכה להגיע לבדיקת רופא עיניים. בברכה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה