עיניים לאחור

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/02/2004 | 10:52 | מאת: ליטל

שלום ד"ר הנני אמא לתינוק בן 3 חודשים , זהו ילדי הראשון ולכן אינני יודעת האם יש צורך לדאוג - תינוקי מסתכל הרבה לאחור האם יש צורך בבדיקה ואם כן למי לפנות ? תודה על עזרתך.....

09/02/2004 | 19:20 | מאת: יפית דהן

שלום ד"ר... אני אם לילדה בת 9 חודשים שצריכה לעבור ניתוח בסק הדמעות אך אני חוששת מההרדמה ומהניתוח עצמו האים זה מסוכן..? ומה הם הסיכונים..?

11/02/2004 | 22:59 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליפית שלום, אנא ראי תשובות קודמות בנושא זה. את יכולה להשתמש במנוע החיפוש (הכנסי ל"חיפוש" בסוף התפריט הכחול למעלה עם המילה "חסימה" או "דרכי דמעות" ) ותקבלי הרבה אינפורמציה. כללית, מדובר בפעולה קצרה בהרדמה (לא באמת ניתוח). הסיכון קיים כמו בכל הרדמה קצרה, והוא נמוך מאד. האם נעשה נסיון פתיחה על ידי לחיצה? (ע ידי רופא המנוסה בזה?) זה יכול לפתור את הבעיה בכשליש מהמקרים)

11/02/2004 | 22:54 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לליטל שלום, לא הבנתי את התלונה, את יכולה לפרט מה הכוונה ב"מסתכל לאחור"? (מפנה את הראש?, "מגלגל עיניים"?, פוזל?)

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה