גוון כחלחל בלובן העין,תינוק בן תשעה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/07/2021 | 19:50 | מאת: שני

ערב טוב בני בן תשעה חודשים ואתמול הבחנתי לראשונה בגוון כחלחל בזוויות החיצוניות של עיניו. אציין כי מדובר בתינוק בריא. נכנסתי לגוגל לבדוק במה מדובר ופשוט נלחצתי. בכל מקרה קבעתי תור לרופא עיניים אולם התור רק בעוד שבועיים. מה זה יכול להיות? תודה רבה

שלום. לא כל כך ברור לי למה הכוונה והאם הגוון הלא תקין הוא על העפעף או על לובן העין. מציעה עד לתור לרופא.ת עיניים לגשת לרופא.ת ילדים שלכם- אם משהו יראה להם חשוד- הם יפנו אתכם באופן דחוף יותר. בברכה.

26/07/2021 | 11:19 | מאת: שני

הגוון הכחלחל הוא בלובן העין, קראתי משהו על blue screla משהו כזה. כמובן שאגד לרופא ילדים בהקדם

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה