עין ימין קטרקט מולד ופזילה מי ילדות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/07/2021 | 13:17 | מאת: לוברבום

שלום וברכה בעבר אמרתי לכם שיש לי בעיה של קטרקט מולד ב2 העיניים בנוסף יש לי גם בעיה של פזילה בנוסף יש לי גם עין עצלה בעקר בעין ימין בגלל שאני כל היום מול מחשב וקוראת הרבה בשבת אני צריכה בעיקר את המשקפיים מי קרוב וגם לרחוק ... בעבר עשיתי משקפיים לרחוק עם פריזמה ומי קרוב לא שפרו כלום כבר קרוב לשנה הלכתי לעשות בדיקת ראיה עמוקה גם לפזילה ואמרו לי שאני צריכה את המשקפיים גם לרחוק וגם לקרוב ויש גם בעיה של תיאום בין 2 העיניים והם המלצו לי על משקפי מולטיפוקל ב2 העיניים האם משקפי מולטיפוקל יכול להיות גם בגלל בעיה של פזילה, בעבר אמרו לי שיש פזילה גם מי קרוב פנימה וגם מי רחוק החוצה אמרו לי שלא כדאי לנתח כי זה פזילה קטנה האם עדיף שאני יעשה עכשיו משקפיים לפזילות המליצו לי לקנות 2 זוגות משקפיים אחד לקרוב אחד לרחוק במקום זה האופטיקה רוצים לעשות לי את שינהם במשקף אחד כדי שיהיה לי קל יותר תודה רבה

במקרים מורכבים כמו מה שאת מתארת לא ניתן ליעץ דרך פורום. ממליצה מאד לפנות לרופא.ה בכירים בתחום לבדיקה יסודית כדי להחליט מה הפתרון המתאים. כדאי להתיעץ עם הרופא.ה המטפלים בך לגבי משקפי מולטיפוקאל.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה