משקפי מולטיפוקל בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/07/2021 | 08:33 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 אני צריכה לקנות משקפי מולטיפוקל כי יש לי קטרקט מולד עשו לי בדיקת ראיה וראו שאני צריכה ללבוש מולטיפוקל גם לקרוב וגם לרחוק לפני שנתיים אמרו לי שאני אצטך בהמשך ניתוח קטרקט אבל בסוף לא עשו לאחרונה התחלתי לפתח בעיה במחשב של דיהוי צבעים שלא היה תמיד אשמח לשמוע מה אפשר לעשות האם אפשר לתקן את הקטרקט עם טיפול טבעי תודה רבה

שלום. לקטרקט אין טיפולים טבעיים. ממליצה לפנות למומחה לניתוחי קטרקט כדי לשקול צורך בניתוח ולקבל הסבר מפורט על הניתוח ומשמעויותיו. בהצלחה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה