ניתוח פזילה נוסף

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

05/02/2004 | 13:16 | מאת: סופי

ד"ר נוימן שלום רב, בני בן ה - 11 עבר ניתוח פזילה בהיותו בן כשנה וחצי (הפזילה היתה כלפי פנים) בביקור שגרתי אצל רופא העיניים הוא מאד ממליץ על ניתוח שני כיוון שיש פזילה כלפי חוץ מה שבאמת מפריע לי ולבני. עלי לציין כי הרופא הנוכחי הוא לא הרופא שניתח בעבר. שאלותי הן: 1. האם ניתוח נוסף מבטיח שזה יהיה הניתוח האחרון? 2. מהו זמן ההתאוששות מניתוח מסוג זה אצל ילד בגיל 11? 3. האם הניתוח כרוך בהרדמה מקומית או כללית? תודה רבה סופי

05/02/2004 | 18:13 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לסופי שלום. 1- לא. 2- מספר ימים. (אני מנתח בימי שלישי וביום ראשון הילדים בגן/בית הספר.) 3-בגיל זה הניתוח מבוצע בהרדמה כללית. דר. נוימן.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה