עיניים לא סימטריות תינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/04/2021 | 22:12 | מאת: סיון

שלום שמתי לב שלבתי בת חודש וחצי עין ימין קטנה יותר מעין שמאל. הסתכלתי על תמונות כשנולדה וראיתי שזה כנראה מולד. ההבדל בשתי העיניים לא גדול אבל קיים. כאילו המפתח (הפתיחה) של עין ימין קטן יותר מעין שמאל. בוודאי שנלך לרופא עיניים אבל עד שיגיע התור אשמח לדעת מה הסיבות לכך. תודה

מתנצלת על העיכוב במתן תשובה- יש מגוון סיבות ותלוי אם יש פער בגודל האישונים, קוטר הקרנית. מפתח העפעפיים. חשוב להיבדק- לעיתים מדובר בעניין אסטטי קל בלבד ולעיתים בבדיקה ימצאו פערים המצדיקים בירור וטיפול.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה