הומאופטיה ודמעות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/01/2004 | 14:36 | מאת: אילת

האם ידוע לך או למי מהגולשים על טיפול הומאופטי שיכול לפתור בעייה של הצרה בתעלת הדמעות? אשמח לקבל המלצות על הומאופטים-רופאים המתמחים בנושא. תודה

28/01/2004 | 23:28 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאילת שלום, לא ידוע לי. בצעי חיפוש (בתפריט הכחול למעלה) עם הערך חסימה או דרכי דמעות, כדי להמנע מטיפות אנטיביוטיות מיותרות ומסג'ים לא אפקטיביים. אם תתיאשי, ויש באמת חסימה (דמעת ללא בכי+הפרשות+עין לא אדומה) שווה להביא את התינוק לנסות לפתוח על ידי לחיצה חיצונית, יעיל בכחצי מהמקרים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה