כאב ראש כנראה מהעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/12/2020 | 23:05 | מאת: שרית

הילד שלי בן 6 מתלונן הרבה על כאבי ראש היינו אצל הרופא והוא שלך אותנו לרופא עיניים השאלה אם צריך רופא עיניים לילדים או כל כל רופא עיניים?

שלום. במקרים כאלו כדאי לבצע בדיקת עיניים יסודית ומלאה. חשוב לבדוק לא רק את הראיה אלא גם את הרפרקציה אחרי מתן טיפות ציקלופלגיה- לוודא שאין מדובר במאמץ ראייתי גדול מדי. כמו כן יש לבדוק היטב קרקעית עין לוודא שמראה עצבי הראיה תקין. מומלץ לוודא שהרופא אליו אתם פונים מבצע בדיקות אלו.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה