פזילה קלה לאחים בני 15 ו 10

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/10/2020 | 17:43 | מאת: אלינור

שלום . לשני הילדים שלי יש פזילה קלה. הבת 15 והבן 10. האם אפשר לטפל גם בגיל מבוגר יותר? הפזילה היא קלה ואינה מפריעה להם בראייה כפי שהם מדווחים. כשהיו קטנים נבדקו אך לא מצאו דבר. ואשמח לקבוע פגישה. אני מאיזור תל אביב אבל אוכל להגיע גם לאיזור השרון. תודה .

שלום אלינור. בהחלט אפשר לטפל בפזילות בכל גיל. לא כל פזילה מתאימה לניתוח תיקון וצריך לבדוק את הילדים כדי להחליט אם הם זקוקים לטיפול ומה הטיפול. מבחינת קביעת פגישה- זהו פורום ציבורי של זאפ דוקטורס ולא אתר פרטי. את מוזמנת לקבוע תור בהתאם להעדפותייך לכל רופא/ה מומחה/ית בתחום עיניים ילדים ופזילה. בברכה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה