פזילה בעין ימין הנוטה החוצה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

05/10/2020 | 21:40 | מאת: דגו טווג ה

שלום דוקטור יש לי פזילה בעין ימין מאז שאני מכיר את עצמי ובנוסף גם עצלה רואה דמות כול שהוא 70% אחוז לא רואה בה אשמח אם יום אחד יצליח לראות ואם לפחות מאוד אשמח אם יהיה לי תקון פזילה משמעותית מאוד כי זה גורם לי למבוכה ואפילו חשבתי עד כדי כך לשלוח יד בנפשי

שלום. פזילה שגורמת לאי נוחות חברתית היא בהחלט סיבה לניתוח תיקון. רופאי עיניים לילדים ופזילה מנתחים מבוגרים הסובלים מפזילות גם עם עין עצלה. מרבית הפזילות ניתנות לתיקון/שיפור משמעותי. ממליצה לקבוע תור למרפאת עיניים ילדים ופזילה במרפאות חוץ הקרובות למקום מגוריך או אצל רופא המתמחה בתחום זה במסגרת קופ"ח ולקבל יעוץ מסודר לגבי האפשרויות הניתוחיות. בברכה,

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה