זרם מים בעיניים של תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/07/2020 | 16:38 | מאת: שירה

היי, אולי אני היסטרית אבל מוטרדת ורוצה לדעת שלא יהיה נזק. אמא צעירה לתינוק בן חמישה חודשים. אני מקלחת אותו באמבטיה עם טוש ובטעות קירבתי לפניו את הטוש. זרם מים נכנס לו לתוך העין הפתוחה. אמנם הזרם לא היה חזק אבל נבהלתי ואני פוחדת שזה מסוכן ומזיק. הילד גם נבהל וקיטר. האם כדאי לבדוק? יש מה לבדוק? אשמח לתשובה

שירה שלום לא אמור להגרם כל נזק מחשיפה למיים פושרים/ חמימים זורמים ונקיים- כמו אצל מבוגר או ילד גדול יותר שנחשף למים במקלחת.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה