הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/06/2020 | 21:09 | מאת: א

שלום דר קורש. רציתי להתייעץ איתך בנוגע להסרת משקפיים בלייזר. האם באופן כללי, עם שקילת הסיכונים ותופעות כמו יובש, אתה ממליצה על ביצוע הניתוח? האם תשובתך הייתה משתנה למי שרוצה לנתח בעתיד? ובנפרד, לאבא שלי יש קרטוקונוס. עברתי מספר מיפויי קרנית לפני שנתיים שם ראו אי סדירות בעין שמאל. נאמר לי שאני יכול לעשות את הניתוח (לא במכון כזה אלא אצל רופא עיניים). האם יש מקרים בהם זה עדיין אפשרי? גם אם אפשרי, היית ממליצה לעשות את זה? או שזה יותר מסוכן? תודה

שלום, הסרת משקפיים בלייזר זה ניתוח נפלא המשפר מאד את איכות החיים של אנשים רבים בעולם. כמו כל ניתוח- יש בו סיכונים וכדאי לבצע אותו רק למי שמתאים. קרטוקונוס הוא אחד מגורמי הסיכון לסיבוכים אחרי ניתוח. ממליצה לפנות להתייעץ עם מומחה קרנית. ניתן לפנות גם לפורום זאפ הרלוונטי להסרת משקפים ושיפור הראיה או פורום קרנית העין.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה