צלוליטיס בעיניים לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/02/2020 | 16:28 | מאת: אסתר

שלום וברכה! ילד בן שנתיים היה לו לפני שלושה שבועות צלוליטיס בעין ימין עם חום גבוה שלחו אותנו למיון ונתנו לו אנטיביוטיקה דרך הווריד שלוש פעמים והמשכנו בבית דרך הפה, עכשיו אחרי שלושה שבועות זה חזר שוב ושוב נסענו לטרם קיבל אנטיביוטיקה דרך הווריד 4 פעמים וצריך להמשיך בבית ואמרו שכדאי שיראה אותו מומחה עיניים, השאלה מה הסיבה שזה יכול להגיע ועוד פעמיים תוך חודש? תודה!

09/02/2020 | 22:28 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב יתכן והיה צורך להמשיך במתן אנטיביוטיקה לפרק זמן ארוך יותר בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה