צילינדר לילדה בת 1.3

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/01/2020 | 21:50 | מאת: דורון

שלום רב, נאמר לנו כי לביתי בת השנה ושלושה חודשים יש צילינדר 2 בשתי העיניים. האם זה דורש הרכבת משקפיים או שהמתנה יכולה לשפר את המצב? מאיזה צילינדר הרכבת משקפיים היא הכרחית? האם יש סיכון בעין עצלה? לדברי הרופאה מעל צילנידר של 1.5 זה מגדיל את הסיכון אך ממה שקראתי כאשר הצילנידר שווה בשתי העיניים אין חשש לעין עצלה? אודה לתשובה

24/01/2020 | 11:09 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

צילינדר של 2 שווה בשתי העינים מאפשקר לחכות עוד חצי שנהואז להחליט במידה ואין שינוי אז יהיה צורך במתן משקפים בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה