ראייה לא תקינה ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/11/2019 | 19:03 | מאת: אמא

הי בתי בת 10 מתלוננת שאינה רואה טוב מהלוח האופטמטריסטית בחנות המשקפיים הפנמה אותנו לרופא עיניים ילדים לאחר שלא הצליחה להבין עם היא צריכה מספרי פלוס או מינוס . מה שמוזר שלפני כשנה וחצי היינו בבדיקת עיניים אצל רופא עיניים ילדים בבית חולים ( בשל כאבי ראש) והבדיקה היתה תקינה לחלוטין גם הילדה לא התלוננה בשנים קודמות האם ייתכן תוך שנה ירידה בראייה בילדה בת 10? תודה רבה

14/11/2019 | 16:24 | מאת: ד"ר פרילינג

יתכן שראיה תדרדר תוך שנה בגיל של גדילה מואצת. אבל צריך לתת את התיקון המתאים על מנת שתראה טוב בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה