צילינדר לילדה בת 4 האם חייבת משקפיים?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/11/2019 | 10:25 | מאת: רוחה 02

שלום ד ר רונית, בתי בת 4 וחצי בבדיקה שגרתית אצל רופא עיניים התגלה שיש לה צילינדר גבוה: 2.75- , 3.00 - האם היא חייבת להרכיב משקפיים? האם הצילינדר יכול להיעלם במשך השנים? מה הסיכונים במצב זה? היא כלל לא התלוננה על ראיה, לכן האם שייך לבצע בדיקה נוספת אצל רופא אחר לחוות דעת שניה? תודה רבה, רחל

14/11/2019 | 16:22 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב צילינדר כפי שתיארת מצריך מתן משקפים הוא יכול להשתנות קלות אך לא להעלם. ובהחלט על מנת שתהיי בטוחה רצוי עוד חוות דעת בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה