בת 4 - ממצמצת בעיניים במשך שבוע.

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/11/2019 | 03:50 | מאת: Sarit

שלום דוקטור, בתי בת ה-4 התחילה לפני כשבוע למצמץ. תחילה חשבתי שזה מעייפות כי חוזרת מהגן עייפה. אך כל יום ראיתי שזה ממשיך ומתגבר . חשוב לציין שמדובר בילדה בריאה בדרך כלל. אשמח לשמוע חוות דעת בנושא האם צריך להיבדק אצל רופא עיניים ? לבינתיים קבעתי תור לרופא משפחה . תודה רבה.

14/11/2019 | 16:14 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב אכן יש צורך בבדיקת עיניים על מנת לשלול דלקת אלרגית או צורך במשקפים בהצלחה ד"ר פרילינג

23/11/2019 | 09:20 | מאת: שרית

שלום דוקטור , בהמשך לתשובתך קבענו תור לרופא עיניים בהנחיית הרופא משפחה גם . אך מיום חמישי החלו תלונות גם על כאבי ראש מעולם לא התלוננה לפני כן .

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה