הפרשות מהעיניים אצל תינוקת מצוננת בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/10/2019 | 16:40 | מאת: נעמה

שלום רב, בתי בת כשנה, מזה מספר ימים סובלת מהפרשות מוגברות מן העיניים. אין אדמומיות, והיא לא משפשפת את העיניים בצורה מוגברת/יוצאת דופן. ההפרשות הן רבות יותר במהלך הלילה/שינה. אציין כי מזה מספר שבועות היא מאד מצוננת, עם הרבה נזלת ושיעול מלא ליחה. האם ייתכן שמדובר בדלקת? או שזה נובע מחסימה עקב הצינון? האם כדאי/יש טעם ללכת לראות רופא? אני משתדלת לקמץ בביקורים בקופת חולים כדי לא לאסוף מיקרובים מיותרים.. תודה מראש!

19/10/2019 | 06:38 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב ההפרשות קשורות לעובדה שהתינוקת מצוננת .ניתן לתת לה עינים אנטיביוטיות

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה