מועד ניתוח לתיקון פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/10/2019 | 00:23 | מאת: יונה

שלום, לבתי עין עצלה ופזילה קבועה פנימית, שהופיעה בגיל 4 ח (זוית הפזילה גדלה והפכה לקבועה). הומלץ על ניתוח. ידוע לי שבעבר נהגו לנתח רק אחרי תיקון העין העצלה. כיום בתי משתמשת בעין החלשה מספר פעמים ביום, לשניות ספורות. לאחר ניתוח לתיקון הפזילה, האם הסיפור לא יחזור על עצמו - שוב העין תתחיל לפזול? מדוע לא עדיף לחכות כמו בעבר? מלבד סיכוי לשריד לראיה דו עינית, למה כדאי למהר עם הניתוח? תודה מראש

19/10/2019 | 06:30 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב גם היום נוהגים לנתח כאשר הפזילה מתחלפת. לעיתים מעדיפים לנתח ןלהמשיך עם הסגירות לאחר הניתוח.יש גישות שונות אך ככלל ההעדפה הינה לנתחכאשר יש החלפה שווה בין 2 העינים

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה