פזילה פנימה עקב רוחק ראייה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/09/2019 | 00:51 | מאת: טלטל

שלום רב. ביתי בת שנה וחצי וסובלת מרוחק ראיה של 7+ עקב כך בעת הסרת המשקפיים נוצרת לה פזילה פנימה בעין אחת . הפזילה נעלמת כאשר שמה משקפיים. מבינה שלמעשה מדובר בפזילה שנובעת אך ורק ממאמץ העין ולא באמת פזילה... רציתי לדעת איך ומה ניתן לעשות על מנת למנוע את הפזילה ללא משקפיים גם אם בגיל מבוגר יותר. האם יש תרגילים ? האם יש,טיפול אחר רלוונטי? האם יש מה לעשות למעט לחכות שהמספר אולי יירד ואז,גם הפזילה תעלם. תודה מראש.

09/09/2019 | 21:02 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב כרגע הדבר היחידי שניתן לעשות זה להרכיב משקפים. עם הגיל יתכן והמספר ירד .אך לא ניתן לעשות תירגול או ניתוח במידה וישרה עם המשקפים בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה