פער בבמרשם למשקפיים בין חוות דעת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/08/2019 | 14:32 | מאת: נועה

שלום. רציתי לדעת . ביתי בת כמעט שנתיים עם רוחק ראייה. הייתי בשתי חוות דעת וקיבלתי שני מרשמים שונים . אחד פלוס 7 לשתי העיניים ( טענה שהמספר 7.5 בפלוס בבדיקה נעשתה במכשיר ידני ) . מרשם שני 7.75 בפלוס לשתי העיניים ( נטען כי המספר 8.5 בשתי העיניים - בדיקה שנעשתה עם המכשיר) . מלבד האינטואיציה. איך אני יכולה לקבל החלטה עם איזה מרשם ללכת? האם הפער במרשמים הם זניחים בגילאים אלו? ואיזה מרשם יכול לגרום 'פחות נזק" - אם יש טעות ?

09/09/2019 | 20:53 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב פער של חצי מספר קורה לעיתים קרובות בין בודקים שונים עדיף לתת פלוס מעט קטן יותר ןלאחר מכן ניתן להעלות בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה