רוחק ראייה ירידה במספרים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/08/2019 | 14:17 | מאת: טליה

היי. ביתי בת 1.8 בגיל 5 חודשים התגלה אצלה רוחק ראיה 10 וצילינדר 2.5 . ללא פזילה כמובן שהיא מטופלת עם משקפיים. לאורך הזמן יש ירידה במספרים והיום כשנה וקצת אחרי היא עם רוחק ראיה שירד ל 8.5 וצילינדר שירד ל 1.5. האם מגמת הירידה היא טובה ומרמזת על כך שהמספרים ימשיכו לרדת? האם נתקלת ברוחק ראייה בגיל צעיר כזה שעם השנים נעלם / או נעלם כמעט לגמרי? תודה.

08/09/2019 | 01:19 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב רוחק ראיה יכול לרדת מעט בגיל צעיר אכן מקוה שהמגמה תמשיך. יחד עם זאת ברב המיקרים המספר מתייצב אך העלמות המספר בדרך כלל אינה סבירה בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה