טיפות להרחבת איישונים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/08/2019 | 00:57 | מאת: אחת

שלום היינו אתמול אצל רופא עיניים. הילד, בן 4 שנים, התנגד לטיפות העיניים. הרופא פתח לו את העיניים ממש בכוח וטפטף לתוך העין תוך כדי שהילד מנסה לסגור את העין. הוא טפטף כמה פעמים. אז נראה לי שלפחות לכל עין נכנסו שתיים או שלוש טיפות. האם זה תקין?? הילד מאתמול מתלונן על כאב בעיניים ועל צריבה בעיניים. האם יכול להיות שנגרם לו נזק מהפעלת הכח על העין או שהטיפות היו יותר מדי? לפנות לבדיקה? תודה רבה

20/08/2019 | 12:20 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב אל דאגה לא יגרם נזק לא ממספר הטיפות ולא מהפתיחה בכח לעיתים אין ברירה כאשר הילד מתנגד בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה