בדיקת עיניים שיגרתית בת 4

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/08/2019 | 17:12 | מאת: קרן

דר שלום רב היום בבוקר ביצענו בדיקת סינון ראיה אצל ביתי בת ה4 בטיפת חלב . לטענת האחות היא עברה את בדיקת הסינון אך בכל זאת לגשת לרופא עיניים כי היא התקשתה מעט בזיהו 1 של צורה . לאחר ביקור אצל הרופאה טענה כי הילדה רואה 6/9 והיא עדיין קטנה ולבוא שוב לביקורת בעוד חצי שנה. אבל אני דיי מודאגת ולחוצה.. האם כדאי ללכת לרופא באופן פרטי עוד קודם ?... תודה מראש אמא מודאגת ...

12/08/2019 | 05:32 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב לפי התיאור אכן ניתן להמתין ולבדוק שוב בעוד חצי שנה .אך כמובן באם אינך שלמה תיגשי לבדוק קודם בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה