צילום בפלאש לתינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/07/2019 | 08:41 | מאת: עינבל

שלום בני בן חודשיים, בטעות רבה צילמתי אותו דיי מקרוב (20 סמ) עם פלאש. התינוק ממש פתח את עיניו למראה האור החזר. בצילום מיד אחר כך שוב צילמתי ושוב היה פלאש (כנראה לא לחצתי כמו שצריך כדי לכבות). בפעם השניה האור היה על עיניו אבל הספקתי להסיט את הבהוב הפלאש. האם יש סכנה של נזק לעיניים? האם יש צורך בבדיקת עיניים? למה עלינו לשים לב בהמשך? אודה לתשובתך.

13/07/2019 | 19:18 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב בצילום בפלאש בדרך כלל מספיקים לסגור את העין ולכן לא נגרם נזק במידה ובכל מקרה את מודאגת אזי תקחי אותו לבדיקת רופא עינים בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה