דלקות עיניים חוזרות.

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/07/2019 | 00:00 | מאת: ליאור

ביתי בת כמעט 3 שנים. נמצאת איתי בבית ולא הולכת לגן. ב3 חודשים האחרונים על חודש יש לה דלקת בעין שמאל. הדלקת לא מלווה בהפרשות כלל . מה שקורה הוא שהעין נהיית אדומה תמיד באותה נקודה ואחרי טיפול בסינטומיצין או בטיפות אנטיביוטיות הכל נעלם וחוזר שוב אחרי חודש. יש לציין שלא סבלה בכלל מדלקות עיניים עד לאחרונה. מה זה יכול להיות? אני ממש מפחדת. יש תור לעוד שבוע לרופאת עיניים אך אני מאוד מאוד לא רגועה. מה קרה לה פתאום?

13/07/2019 | 18:39 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב צר לי אך ללא בדיקה לא ניתן לתת הערכה יתכן אולי שזו דלקת שטופלה רק באופן חלקי ולכן חוזרת על עצמה. בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה