משקפיים לילדה בת 5.5

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

26/06/2019 | 14:17 | מאת: .

שלום רב, ביתי הייתה במעקב אצל רופא עיניים עקב מספר גבולי כיום לאחר חצי שנה בביקורת אמר שממליץ על משקפיים לתיקון חלקי במספרים 1.75 ו2. כאשר המספר הכולל הוא 4. אני לא רןאה קושי מיוחד בראייה אצל ביתי היא מזהה עצמים רחוקים בקלות (כמו מטוס קטן בשמיים,כוכבים וכו') בשאלות של הרופא על המסך ידעה להשיב על הכל. שאלתי היא אם אכן היא חייבת משקפיים או שזה עדיין בגדר מס' גבולי? ואשמח לדעת מאיזה מספר חובה להרכיב משקפיים בגיל שלה. תודה רבה רבה

04/07/2019 | 15:51 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב בכיתה א לדעתי כדאי לתת לה את המשקפים כיון שלאור המספרים הצוינים עושה מאמץ אקומודטיבי על מנת לקרוא. למרות שאינה מתלוננת ולכן לדעתי יעזור לתת לה את התיקון הנדרש בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה