פזילה בן שנה ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/06/2019 | 13:10 | מאת: סיון

התייעצות בני בן 1.9 עם פזילה בשתי העניים אנחנו 8 חודשים לאחר ניתוח פזילה לא קטנה. נותרה עדיין פזילה קטנה שמנסים לתקן דרך משקפיים הבן שלי סרבן ולמרות זאת רודפת אחריו כל היום, להרגשתי שהמשקפיים רק מחמירות את הפזילה ונראה שהוא מתעקש להוריד אותם כי לא רואה דרכם טוב כמו כן הרופא המטפל (זה שניתח)נתן לו משקפיים +2 והמליץ לא לוותר. חשוב להדגיש שלפני הניתוח בגיל 7 חודשים קיבל את אותו טיפול שלא עזר הפזילה רק גדלה הלכנו לפרופסור נוסף שראה מס אחר לגמרי קטן מאוד +0.75 והוא המליץ ישר ללכת לניתוח שני לטענתו אם לא עזר בפעם הראשונה אין סיבה שיעזור עכשיו ובמס קטן שכזה אין סיכוי למשקפיים לעזור מדוע יש פער כזה במספרים? איך יתכן שהמשקפיים החמירו את המצב?

22/06/2019 | 16:33 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב יתכן והמשקפים אינן מתקנות את הפזילה ולכן לא משנה אם זה +2 או+0.75 ולכן יתכן והפתרון לתיקון הינו ניתוחי בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה