הבחנות שונות - צילינדר גבוה בגיל 1.6

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/06/2019 | 11:40 | מאת: תמר

שלום, הבן שלי בן 1.6 קיבל 2 אבחונים שונים ע"י רופאי עיניים: 1. צילינדר 4.5 בשתי העיניים וקוצר ראייה -2.5 (הבדיקה נעשתה באמצעות מכשור). 2. צילינדר 3 בשתי העיניים וקוצר ראייה -1.5 ברור לי שהוא צריך להרכיב משקפיים, כמה שיותר מהר. רק שאינני יודעת ע"פ איזה מרשם לפעול. האם יש יתרון או סיכון להתחיל במס' הנמוך ולבדוק שוב בעוד כמה חודשים? או שהיית ממליצה ללכת לחוו"ד שלישית?

22/06/2019 | 16:29 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב בגיל צעיר כל כך ניתן להתחיל במספר היותר נמוך ואז כעבור מספר חודשים לבצע שוב בדיקה ולשנות בהתאם בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה