פזילה לתינוקת בת 10 חודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/06/2019 | 16:42 | מאת: שרה

שלום הייתי עם ביתי לפני חודש אצל רופא עיניים עקב פזילה בעיניים מידי פעם כלפי חוץ אחרי הבדיקה שאימתה את זה הרופא נתן הנחייה לסגירת עין שעה ביום כל פעם עין אחרת אני מרגישה שמאז שהיינו אצלו זה החמיר הכוונה שזה קורה לעיתים יותר קרובות יש לנו ביקורת בעוד חודש האם זה משהו שצריך להדאיג אותי ואני צריכה להקדים את התור או לחכות עוד חודש? והאם מקרה כזה של פזילה לא קבועה בשתי העיניים ניתנת לתיקון ע״י ניתוח?

07/06/2019 | 23:28 | מאת: נועה

לכי לחוות דעת שניה אצל מומחה עיניים לילדים שעושה בדיקה עם הרחבת אישונים. מוזמנת גם להתייעץ בקבוצה בפייסבוק של הורים לילדים עם משקפיים

10/06/2019 | 06:18 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב ההחמרה בפזילה אינה קשורה לסגירה של העין השניה.לרוב סגירה לעיתים משפרת מעט.לדעתי תמתיני לביקורת. הפזילה ניתנת לתיקון בניתוח אבל בגיל מאוחר יותר. בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה