פענוח תוצאות בדיקת ראייה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

12/05/2019 | 22:09 | מאת: סשה

שלום , בתי בת 2.8 היינו אצל רופא עניים והרופא המליץ על משקפיים לשלושה חודשים ואז לחזור לבדיקה שנית עין ימין 1.75-3.50x180 עין שמאל 1.50-2.50x5 יש לה צלינדר וחשד לעין עצלה *השאלה שלי אם באמת חשוב ללבוש לה משקפיים כי קראתי פה בתגובות ש צלינדר יכול לעלות מזה? *והאם התוצאות של בתי נחשבות ללא טובות? האם המצב יכול להשתפר ולהגיע לזה שלא תצטרך בעתיד משקפיים ? תודה מראש

19/05/2019 | 12:17 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב הצילינדרים הינם גבוהים ויש צורך בהרכבת המשקפים על מנת שהראיה תתפתח בצורה אוםטימליתבברכה ובהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה