תינוקת בת 4 חודשים שמשפשפת את עיניה מספר פעמים ביום

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

12/04/2019 | 19:56 | מאת: גלית

ביתי בת 4 חודשים ומשפשפת את שתי עיניה מספר רב של פעמים בלילה וביום.רופא עיניים בקהילה אמר שיש לעשות לה בדיקה כוללת הרחבת אישונים ובשל גילה טיפות להרחבת אישונים קיימות רק בבית חולים. האם כך?התורים מאד רחוקים.לא ניתן להרחיב אישונים אצל רופא עיניים ילדים ולא בביח?[ יש קשר בין שפשוף עיניים מאסיבי לבעיית ראייה? תודה

30/04/2019 | 06:40 | מאת: ד"ר פרילינג

שלום רב מומלץ לבדוק אותה וכמובן שטיפות להרחבת אישונים יש במרפאה של רופא עינים ילדים בקהילה בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה