בדיקת עיניים לילדים 6/9

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/04/2019 | 20:04 | מאת: דני

שלום רב, ילדותי התאומות בנות 6 עברו היום בדיקת ראיה בבית הספר. לא ברור לי מי בדיוק, אולי האחות וביצע מול לוח מספרים מואר. התוצאות אצל שתיהן היו 6/9, צבעים ועומק עבר. וסימן וי ה"בדיקה תקינה" איך עלי להתייחס לבדיקה (האם רצינית מספיק) והאם אלי לבצע בדיקות נוספות ומה בכלל המספר 6/9 לעומת 6/6 שאנחנו מכירים עד היום?

06/04/2019 | 21:01 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב קשה לי להגיד בודאות המספר 6.9 מצביע על ראיה תקינה .אך צריך לקחת בחשבון שבדיקה מלאה צריכה להעשות עם הרחבת אישונים בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה