נגע בעין של ילד בן 5

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/03/2019 | 17:43 | מאת: רינת

שלום ותודה קודם כל. בני בן 5, אחרי חודש של עיניים אדומות, גירודים ורגישות לאור. קיבל טיפולים פעם באנטיביוטיקה ופעם נגד אלרגיה עד שלפני שבועיים רופאת עיניים בכללית קבעה שזה אלרגיה ורשמה לנו 3 חודשים של טיפות נגד אלרגיה. לפני שבוע גילינו פצע/נגע שנראה מוגלתי בעין ימין והיינו בבדיקות בבית חולים מאיר, מטופל כרגע בסטרואידים אבל ללא אבחנה ברורה של מה זה. כבר 5 ימים עם סטרואידים ללא שיפור, אחרי שבועיים של פעמיים ביום טיפות ראיתי בעין שלו פצע מוגלתי. האם אפשר לשלוח לך תמונה של הנגע לנסות ולקבל אבחנה/הבנה מה זה יכול להיות?

22/03/2019 | 20:29 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב לא אוכל לתת אבחון על פי תמונה. צר לי בתמונה אין את הפרטים שניתן להפיק מבדיקה בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה