שינוי ראייה אצל ילדה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

26/02/2019 | 00:04 | מאת: נתלי

שלום וברכה הילדה שלי בת 9 מדווחת על שינויים בראייה שקורים לה בזמנים שונים היא מספרת שהיא רואה למשל את המורה שלה ליד הלוח כרגיל רק הראש קטן פתאום מקרוב אין לה את הבעיה הזאת באותם רגעים היא חוזרת ומתארת ראשים קטנים אצל אנשים אולי זה מטריד אותה במיוחד בשינוי ראייה. למצב הזה נלווה כאב ראש אחרי שזה עובר וזה בדרך כלל אורך כמה דק יכול להמרח גם לחצי שעה אני מודאגת והאמת קצת נבהלת האם נשמע שיש לה איזשהיא בעיה בראייה לרחוק אולי?

03/03/2019 | 07:40 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב יתכן שקיימת בעיית ראיה אך צר לי ללא בדיקה קשה להבין את מקור התלונות בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה